Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Growatt MIN 2500~6000 TL-XH omvormers

De Growatt MIN 2500~6000 TL-XH omvormers zijn een knap staaltje technologie in de wereld van zonne-energie. Deze stringomvormer is niet zomaar een apparaat; het is de ideale match voor zowel je thuis als voor kleine commerciële projecten. Wat maakt deze eenfase-omvormer zo bijzonder? Laten we een kijkje nemen!

Bijzondere kenmerken van de Growatt MIN 2500~6000 TL-XH omvormers :

1. **Optimaal Rendement:** Met een piekefficiëntie van 98,4% zet deze omvormer zonnestralen om in bruikbare energie voor al je elektrische apparaten. Efficiëntie in overvloed!

2. **Compact en Lichtgewicht Design:** Klein maar krachtig. Licht en handzaam, waardoor installatie in zelfs de kleinste of meest krappe ruimtes een fluitje van een cent wordt. Natuurlijk wel altijd in een goed geventileerde omgeving plaatsen.

3. **Dubbele MPPT (Maximum Power Point Tracking):** Een ware energie-jongleur. Met Dual MPPT’s volgt deze omvormer onafhankelijk het maximale vermogenspunt van elk zonnepaneel, waardoor de totale energieopbrengst van het systeem wordt geoptimaliseerd.

4. **Connectiviteit op Maat:** Van Wi-Fi tot Ethernet en RS485, deze omvormer ondersteunt diverse communicatieopties. Zo wordt monitoring en beheer van je zonnepanelensysteem een eenvoudige klus via verschillende apparaten.

5. **Gebruiksvriendelijke Interface:** Een omvormer die begrijpt dat gemak de sleutel is. Met een ingebouwd LCD-scherm en duidelijke knoppen wordt het aflezen en beheren van prestaties en functies een fluitje van een cent.

6. **Robuust en Duurzaam:** Gebouwd om te weerstaan. De behuizing van de omvormer is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een robuust ontwerp dat bestand is tegen zelfs de meest uitdagende omgevingsomstandigheden.

7. **Geïntegreerde DC-schakelaar:** Eenvoud siert. Met een ingebouwde DC-schakelaar wordt het installatieproces vereenvoudigd, wat niet alleen handig is, maar ook helpt bij het verlagen van kosten.

Growatt MIN 2500~6000 TL-XH omvormers

Growatt_mono_fasig_MIN 2500_6000TL-XH datasheet