Skip to content Skip to footer

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonnepanelen bij NDW Green Power! Of u nu een particulier bent die wil besparen op uw energierekening of een professional die streeft naar een groenere bedrijfsvoering, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft

Knipsel

Performance, Quality and Reliability

Zonnepanelen voor iedereen

Duurzame energie voor zowel particulieren als professionals

Bij NDW green power geloven we in de kracht van zonne-energie voor iedereen. Onze zonnepanelen bieden zowel particulieren als professionals de kans om duurzame energie te omarmen, energiekosten te verlagen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Bij NDW Green Power werken we met N-type zonnepanelen vanwege hun hogere efficiëntie, betere prestaties bij hoge temperaturen en verminderde gevoeligheid voor degradatie. Deze panelen leveren een hogere opbrengst en hebben een langere levensduur.

Zonnepanelen

Bij NDW Green Power zijn we trots op het leveren van de beste kwaliteit zonnepanelen en installatiediensten. We werken alleen met toonaangevende merken en onze technici zijn gecertificeerd en ervaren in het installeren van zonne-energiesystemen. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in duurzame energie in goede handen is.

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en bieden daarom uitgebreide ondersteuning en onderhoud voor uw zonnepaneelsysteem. Van de eerste consultatie tot ver na de installatie staan wij voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft presteren. Profiteer van onze expertise en zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst met NDW Green Power.

 
 

 NDW Green Power heeft jarenlange ervaring in de duurzame energiebranche en beschikt over een team van gecertificeerde en ervaren technici. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op hun deskundigheid bij het kiezen, installeren en onderhouden van uw zonnepaneelsysteem.

Zonnepanelen
Zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Bij NDW Green Power begrijpen we dat elke huiseigenaar unieke behoeften en budgetten heeft. Daarom bieden we een verscheidenheid aan zonnepaneelsystemen aan, ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze experts zullen u begeleiden bij het kiezen van het juiste systeem en zorgen voor een vlotte installatie, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het besparen op uw energiekosten en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Zonnepanelen

Zonnepanelen voor professionals

Voor bedrijven en organisaties die hun energie-efficiëntie willen verhogen en hun impact op het milieu willen verminderen, bieden wij op maat gemaakte zonnepaneeloplossingen. Ons team van deskundigen zal u helpen bij het analyseren van uw energiebehoeften en het ontwerpen van een systeem dat perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. Met NDW Green Power kunt u rekenen op een naadloze integratie van zonne-energie in uw bedrijf.

FAQ

Wat is de prijs van zonnepanelen?

De prijs van een zonnepaneel is grotendeels afhankelijk van het merk en hoeveel Wattpiek de paneel produceert. Het is dus niet eenvoudig om hier een antwoord op te formuleren. En over het algemeen geldt ook: hoe meer zonnepanelen je koopt, hoe voordeliger het wordt. Lees alles op onze prijzen van zonnepanelen pagina.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Wanneer je bewust kiest voor een duurzame oplossing en 100% gaat voor een zonnepaneleninstallatie, dient zich volgende vraag op: ‘Hoeveel zonnepanelen heb ik eigenlijk nodig?’ Het juiste aantal panelen hangt af van allerlei factoren, van je energieverbruik tot de beschikbare ruimte en lokale weersomstandigheden.  

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren zoals de locatie, het type paneel en de hellingshoek. Gemiddeld kan een huishouden in België jaarlijks tussen de 250 en 300 kWh per paneel opwekken. Meer weten over de opbrengst van zonnepanelen? Bezoek onze uitgebreide pagina over dit onderwerp.

Hoe zonnepanelen onderhouden?

Zonnepanelen vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Het is echter belangrijk om ze regelmatig schoon te maken en te controleren op eventuele schade of vuilophoping. Dit zorgt voor een optimale werking en langere levensduur. Lees meer over het onderhoud van zonnepanelen.

Waar begint ons verhaal?

Alles begint met een goed gesprek

Wij werken trots samen met onderstaande

Samenwerking met deze topmerken

NDW Green Power werkt samen met topmerken zoals Kstar, Huawei en Enphase om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste kwaliteit en meest betrouwbare duurzame energie-oplossingen krijgen. Door onze samenwerking met deze merken kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden en onze klanten helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun specifieke behoeften.