Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huawei luna power module

Als grootste omvormerfabrikant ter wereld biedt Huawei een uitgebreid portfolio van omvormers, zowel voor de residentiële als de commerciële markt. Naast deze omvormers heeft Huawei ook een energieopslagsysteem ontwikkeld, genaamd de Huawei LUNA

Dat klinkt als een indrukwekkend portfolio en prestaties van Huawei als omvormerfabrikant en aanbieder van slimme PV-oplossingen. Het gebruik van AI en Cloud-integratie om de energieopwekking van zonne-energie-installaties te optimaliseren en de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid te verbeteren, is een veelbelovende stap in de richting van duurzame energie.

Het LUNA-energieopslagsysteem van Huawei lijkt een waardevolle toevoeging te zijn aan hun assortiment, omdat energieopslag een cruciale rol speelt in het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het stabiliseren van energienetwerken.

Het is geweldig om te horen dat Huawei oplossingen biedt voor zowel de residentiële als de commerciële markt, waardoor zonne-energie toegankelijk wordt gemaakt voor een breed scala aan gebruikers. Het optimaliseren van elektriciteitskosten en actieve veiligheid kan veel voordelen opleveren voor eindgebruikers en bedrijven.

Met de voortdurende inzet voor innovatie en duurzame energie draagt Huawei zeker bij aan het bevorderen van zonne-energie als een belangrijke en betrouwbare duurzame energiebron. Het is belangrijk om te blijven investeren in en ontwikkelen van technologieën die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.

Huwei 1-fase omvormers

– Huawei 1-fase omvormers zijn verkrijgbaar in vermogens van 2 kW tot 5 kW, geschikt voor maximaal 7500 Wp zonnepanelen, met een hoog rendement van meer dan 98%.
– Ze hebben een geïntegreerde DC-schakelaar voor extra veiligheid en gemak.
– Met WiFi-connectiviteit kunnen prestaties op afstand worden bewaakt en beheerd via de FusionSolar mobiele app, waardoor eigenaren hun opbrengsten kunnen monitoren en energieverbruik kunnen optimaliseren.

Huawei 3-fase omvormers

 

  • Huawei 3-fase omvormers zijn ontworpen voor commerciële en industriële zonne-energiesystemen.
  • Ze variëren in vermogen van 3 kW tot 50 kW, met een efficiëntie van meer dan 98,5%.
  • De omvormers hebben geïntegreerde DC- en AC-schakelaars voor extra veiligheid en gemak.
  • Ze bieden WiFi-connectiviteit voor monitoring en beheer via de FusionSolar mobiele app.

Huawei energieopslag

 

  • Huawei biedt energieopslagoplossingen voor residentiële en commerciële klanten.
  • De batterijen hebben een hoge capaciteit en geavanceerd batterijbeheer.
  • Ze slaan overtollige zonne-energie op om later te gebruiken, waardoor de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt verminderd en de energierekening wordt verlaagd.
  • Beschikbaar in verschillende maten, variërend van 5 kWh tot 15 kWh, met de mogelijkheid om 2 systemen te combineren voor maximaal 30 kWh.

Product sheet vind je hier