Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KSTAR lanceert nieuwe all-in-one omvormer en batterij!

NDW green power is preferred vendor van de Kstar technologie zoals omvormers en batterijopslag. Dit voor zowel particuliere als industriële markt.

Kstar heeft onlangs een nieuwe all-in-one omvormer en batterij gelanceerd, speciaal ontworpen voor het MKB. Deze innovatieve oplossing combineert de functies van een omvormer en een batterijsysteem, waardoor het mogelijk is om zonne-energie op te slaan en te gebruiken binnen het bedrijf.

De all-in-one omvormer en batterij bieden een geïntegreerde oplossing voor het opslaan en benutten van zonne-energie. Dit kan aanzienlijke voordelen opleveren, zoals het verminderen van de energiekosten en het maximaliseren van het zelfverbruik van opgewekte zonne-energie. Het systeem is ontworpen om de energie-efficiëntie te verbeteren en de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen.

Voor het middel en kleine bedrijven (MKB)  kan deze nieuwe technologie een grote impact hebben. Het stelt bedrijven in staat om hun eigen energie te produceren en op te slaan, waardoor ze minder afhankelijk zijn van traditionele energiebronnen. Dit kan niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar ook bijdragen aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Met de lancering van deze all-in-one omvormer en batterij laat Kstar zien dat ze zich blijven inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen op het gebied van zonne-energie. Het MKB kan nu profiteren van een efficiënte en handige oplossing om zonne-energie op te wekken en te gebruiken, wat kan leiden tot positieve resultaten op zowel economisch als ecologisch gebied.

KSTAR behoort tot de grootste fabrikanten van pv-omvormers en batterijen ter wereld. Het bedrijf werkt echter pas sinds kort aan bekendheid van de eigen naam. ‘Onze ambities in Europa zijn groot’, aldus Lena Wang, EU Sales Director van het New Energy Solution departement van KSTAR.

  bron : solarmagazine.nl

Van plan om zonnepanelen te laten installeren en benieuwd naar advies en een prijs op maat van jouw situatie en wensen? Vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij erkende vakmannen kan bij NDW green power. Neem nu contact.

Het NDW green power team.