Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DAS Solar gerangschikt in BNEF Tier 1 Global PV Fabrikantenlijst met N-type modules erkend door de markt

DAS Solar, als leider in N-type technologie, heeft een plaats gekregen in de Tier 1 lijst van fotovoltaïsche modulefabrikanten van BloombergNEF (BNEF) per Q3 2023, dankzij zeer efficiënte N-type serie producten, hoge kwaliteit en sterke bankwaardigheid.

BNEF is een toonaangevende strategische onderzoeksverstrekker die wereldwijde grondstoffenmarkten en de ontwrichtende technologieën die de overgang naar een koolstofarme economie stimuleren, bestrijkt. De ranglijst van PV-modulefabrikanten door BNEF is een van ‘s werelds meest herkenbare, betrouwbare en rigoureuze branchescoresystemen, en wordt beschouwd als een eerlijke, objectieve en zeer geloofwaardige gezaghebbende referentie voor de industrie. Het wordt breed erkend door internationale financiële instellingen.

Als toonaangevend merk in N-type technologie is DAS Solar de eerste die een TOPCon productielijn op gigawatt-schaal commercieel heeft gemaakt in China. Momenteel wordt de geavanceerde TOPCon 3.0 plus celtechnologie van DAS Solar op grote schaal geproduceerd, met behulp van i-SE, ut-PolySi en mt-Pass technologieën. De cel heeft een indrukwekkende laboratoriumefficiëntie van maximaal 26,24% behaald en heeft een wereldrecord gevestigd voor de open klemspanning van 730 mV. De nieuwste N-type 3.0 serie modules halen een maximaal vermogen van 640W, met een module-efficiëntie van maximaal 23%. Op basis van marktonderzoek en trendanalyse heeft DAS Solar ook strategisch vijf baanbrekende technologische wegen ingeslagen: TOPCon 4.0, TBC, CSPC, TSiP en SFOS, die deze next-generation zonnecellen omvatten.

In het licht van de groeiende kansen in de wereldwijde PV-industrie heeft DAS Solar, opgericht slechts vijf jaar geleden, actief de globalisering van de ontwikkelingsstrategie uitgezet en blijft het wereldwijde gebruikers voorzien van zeer efficiënte en hoogwaardige N-type producten en volledige PV-systeemoplossingen. In 2023 heeft DAS Solar dochterondernemingen opgericht in Duitsland en Australië, waardoor zijn bedrijfsactiviteiten zich hebben uitgebreid naar Europa, Oceanië en andere nabijgelegen regio’s, en zijn wereldwijde aanwezigheid is uitgebreid naar meer dan 60 landen en regio’s. Om aan de behoeften van wereldwijde consumenten in verschillende situaties te voldoen, zal DAS Solar in de toekomst blijven zorgen voor innovatieve N-type producten en technologieën.

Meer info : contacteer ons

bron : https://www.das-solar.com/en/site/news_details/1146?fbclid=IwAR1p6BXdWvDTZHF_23aPZSml45YY5OhGLRJp6Li6kK7ekixIkWivSfxfmqo