Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Growatt MID 25-40 KTL3-X omvormers

Growatt MID KTL3 – X serie

Betrouwbare 3-fase omvormers met DC schakelaar geschikt voor commerciële PV-projecten.

  1. Efficiëntie: De omvormers hebben een maximale efficiëntie van 98,8%, wat bijdraagt aan een effectieve energieomzetting.
  2. Vlamboogbeveiliging (AFCI): De omvormers zijn uitgerust met ingebouwde vlamboogbeveiliging (Arc Fault Circuit Interrupter), wat extra veiligheid biedt.
  3. Compact design en geluidloos: Het compacte ontwerp en het gebruik van GT-Topology maken de omvormers niet alleen ruimtebesparend, maar ook geluidloos tijdens gebruik.
  4. Overspanningsbeveiliging: De omvormers hebben geïntegreerde overspanningsbeveiliging van het Type II SPD op zowel gelijkstroom (DC) als wisselstroom (AC).
  5. IP65-beveiligingsgraad: De omvormers hebben een IP65-beveiligingsgraad, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buiteninstallaties. Deze classificatie geeft aan dat het apparaat stofdicht is en beschermd tegen waterstralen.
  6. Prijs/kwaliteitverhouding: Growatt-omvormers staan bekend om hun goede prijs/kwaliteitverhouding, wat kan bijdragen aan de aantrekkelijkheid van deze producten voor verschillende toepassingen.
  7. Garantie: De producten worden geleverd met een fabrieksgarantie van 5 tot 10 jaar, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de omvormers benadrukt.

 

 

Datasheet_Growatt_MID-25-40KTL3-X_3PH_solar-omvormers_2021_NED