Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Growatt MAX 50~80KTL3 LV omvormers

De Growatt MAX KTL3 – LV serie vertegenwoordigt een betrouwbare en flexibele 3-fase omvormer die specifiek is ontworpen voor grootschalige commerciële PV-projecten.

1. Hoge Efficiëntie: Met een opmerkelijke efficiëntie van maximaal 99% zorgt de Growatt MAX KTL3 – LV serie voor een uiterst effectieve omzetting van zonne-energie naar elektriciteit.

2. Flexibel Ontwerp: Het ontwerp van de omvormer is zeer flexibel met 6/7 Maximum Power Point Tracking (MPPT) mogelijkheden, waardoor het systeem zich aan verschillende omgevingsomstandigheden kan aanpassen voor optimale prestaties.

3. Optionele Anti-PID Functie: De omvormer biedt de mogelijkheid om een optionele Anti-PID (Potential Induced Degradation) functie toe te passen, waarmee de levensduur van het systeem kan worden verlengd door degradatie te verminderen.

4. Veiligheidskenmerken: Inclusief geavanceerde beveiligingsfuncties zoals AFCI en geïntegreerde overspanningsbeveiliging van Type II op zowel wisselstroom (AC) als gelijkstroom (DC), waardoor de betrouwbaarheid van het systeem wordt verzekerd.

5. Slimme Diagnose en Monitoring: De omvormers zijn uitgerust met slimme IV-curve diagnose en actieve monitoring op strings, waardoor systeemprestaties nauwkeurig kunnen worden gevolgd en onderhouden.

6. Prijs/Kwaliteitverhouding: Growatt staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, en de MAX KTL3 – LV serie vormt hierop geen uitzondering. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor grote commerciële PV-projecten.

7. Garantie: Zoals gebruikelijk biedt Growatt een fabrieksgarantie van 5 tot 10 jaar op al hun producten, wat vertrouwen geeft in de duurzaamheid en prestaties op lange termijn.

 

 

NL MAX 50-80KTL3 LV Datasheet