Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoe je digitale meter aanvragen ?

Om een digitale meter aan te vragen, zijn er twee opties:

  1. Wachten op contact van Fluvius: Je kunt afwachten tot Fluvius zelf contact met je opneemt voor het plaatsen van een digitale meter. Fluvius is verantwoordelijk voor het plaatsen van de digitale meters en deze plaatsing is gratis. Ze zullen je informeren wanneer ze de meter kunnen installeren.
  2. Zelf een digitale meter aanvragen: Als je niet wilt wachten op Fluvius, kun je zelf een digitale meter aanvragen. Dit kan op twee manieren:

a. Telefoon: Je kunt contact opnemen met Fluvius via het nummer 078 35 35 34. Geef aan dat je een digitale meter wilt aanvragen en volg de instructies van de medewerker.

b. Online formulier: Ga naar de website van Fluvius en zoek naar het online formulier voor het aanvragen van een digitale meter. Vul het formulier in met de vereiste informatie en verstuur het. Fluvius zal je verzoek verwerken en contact met je opnemen voor het plannen van de installatie.

Ongeacht welke methode je kiest, de plaatsing van de digitale meter is gratis. Houd er rekening mee dat als je in aanmerking wilt komen voor de zonnepanelenpremie, je de premieaanvraag niet uit het oog mag verliezen, zelfs als je wacht op Fluvius voor de installatie van de digitale meter. Zorg ervoor dat je de premieaanvraag tijdig indient volgens de specifieke richtlijnen en deadlines van de premie.

We helpen je graag verder bij NDW green power. Neem gerust contact.