Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KSTAR energieopslag voor residentiële toepassingen

KSTAR is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in energieopslag en omvormers. Het bedrijf is opgericht in 1993 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de sector. Daarnaast biedt het een breed scala aan oplossingen voor energieopslag en omvormers die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Naast energieopslagsystemen biedt KSTAR ook omvormers voor zonne-energiesystemen. De omvormers zijn ontworpen om efficiënt te werken en hebben een hoog rendement. Ze zijn ook uitgerust met functies zoals monitoring op afstand en geavanceerde beveiligingsfuncties.

KSTAR heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en investeert aanzienlijk in het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen voor energieopslag en omvormers. Het bedrijf werkt nauw samen met klanten en partners om oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Al met al is KSTAR een belangrijke speler in de energieopslag- en omvormersector en biedt het een breed scala aan hoogwaardige oplossingen.

KSTAR energieopslag

Energieopslagsystemen zijn een belangrijk onderdeel van de energietransitie en spelen een cruciale rol bij het integreren van hernieuwbare energiebronnen in het energienetwerk. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan energieopslagsystemen. Deze opslagsystemen kunnen worden gebruikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en kunnen worden geconfigureerd om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen.

De 1-fase batterijen

De energieopslagoplossing van KSTAR, de BluE-serie, is de optimale keuze voor hybride systemen en is ontworpen met behulp van de CATL Battery Solution en de KSTAR Inverter Solution. De alles-in-één oplossing voor enkelfasige opslag is veilig, betrouwbaar en levert hogere opbrengsten op. De 1-fase opslagsystemen van KSTAR hebben een maximale capaciteit van 5 kW waarbij er tot 4 batterijen in paralel aangesloten kunnen worden.

De 3-fase batterijen

Voor de grotere residentiële toepassingen met zonnepanelen en energieopslagsystemen is de KSTAR BluE-serie de optimale keuze. Deze is beschikbar met een AC capaciteit van 3 fase 10KW en de opslagcapaciteit kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker, variërend van 10.2/20.4/30.6/40.8KWH.

Algemene kenmerken KSTAR energieopslagsystemen

 • Alles-in-één ontwerp
 • Hoge efficiëntie tot 97,6%
 • IP65-bescherming
 • Optionele stringmonitoring
 • Eenvoudige installatie
 • Digitale controller
 • DC/AC overspanningsbeveiliging
 • Reactieve krachtregelaar

De voordelen van de KSTAR oplossing:

 1. Volledig geïntegreerd systeem, veel minder bekabeling dan bij losse onderdelen.
 2. Eén enkele leverancier/fabrikant, eenvoudiger communicatie bij vragen of service.
 3. Schaalbare batterij capaciteit, betere afstemming op behoefte van de klant.
 4. Batterij cellen van CATL, men heeft gekozen voor de veiligste oplossing.
 5. Het systeem gebruikt een 51V laagspanningsbatterij, wat veel veiliger is dan bv. 400V hoogspanning.
 6. Volledig configureerbaar systeem. De klant bepaalt waar de energie voor wordt gebruikt.
 7. Fabrikant met zéér veel ervaring in batterij noodstroom voorzieningen en PV omvormers.
 8. Groot wereldwijd service netwerk.
 9. Esthetisch verantwoorde vormgeving. Kan op veel locaties worden geplaatst.

NDW green power is officieel verdeler van Kstar producten. Productfiche

Informeer nu