Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tot eind 2023 nog de unieke kans om te profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6% op zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen!

Het einde van het Energieakkoord nadert snel, en dat betekent een wijziging in het btw-tarief voor duurzame installaties. Tot eind 2023 hebben jullie nog de unieke kans om te profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6% op zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

Wacht dus niet langer en grijp deze laatste kans! Onze experts staan klaar om jullie woningen te voorzien van de nieuwste groene technologieën. Verlaag niet alleen je energierekening, maar draag ook bij aan een duurzamere planeet.

Wees er snel bij, want na 2023 zal het btw-tarief teruggaan naar 21%. Dus waarom zou je nog wachten? Samen bouwen we aan een groenere toekomst! Neem nu contact op en maak een afspraak voor de installatie van je duurzame energieoplossingen.

Laten we deze laatste maanden van het Energieakkoord benutten en samen een positieve impact maken!

Met groene energie,

Het team van NDW Green Power : Neem nu contact  

Vraag meteen gratis offerte

#NDWGreenPower #DuurzameInstallaties #LaatsteKans

PS : Er zijn enkele voorwaarden :
  1. De btw-verlaging is geldig vanaf 1 april 2022 tot en met 31 december 2023. De btw moet opeisbaar zijn in deze periode, dus facturering of betaling moet binnen deze tijd vallen.
  2. Het verlaagde btw-tarief is alleen van toepassing op levering, installatie en plaatsing van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Bij aankoop van een nieuwe woning met deze technologieën inbegrepen geldt het normale btw-tarief van 21%.
  3. De installatie en plaatsing moeten aan de eindverbruiker worden verstrekt en gefactureerd. Dit kan de eigenaar, vruchtgebruiker of huurder zijn, evenals instellingen met een sociaal karakter.
  4. De handelingen moeten betrekking hebben op een woning die uitsluitend of hoofdzakelijk als privéwoning wordt gebruikt. Het privégedeelte van de woning moet groter zijn dan 50% van het totaal.
  5. De woning moet jonger zijn dan 10 jaar, inclusief nieuwbouwwoningen en heropbouw na afbraak. Datum van eerste ingebruikneming van de woning en factuurdatum van de werken zijn hierbij van belang.
  6. Zonneboilers en warmtepompen die deels op fossiele brandstoffen werken, moeten voldoen aan specifieke referentienormen voor uitstoot, hoewel de meeste systemen geen of nauwelijks uitstoot hebben.
  7. De factuur moet uitdrukkelijk de voorwaarden en het verlaagde tarief vermelden. Klanten hebben één maand de tijd om de factuur en het verlaagde btw-tarief te betwisten. De vermelding op de factuur is essentieel om het verlaagde tarief te rechtvaardigen.